Fem fantastiska frukosttips

shutterstock_230269990

1. Variera ägget

Är du en av oss som är rutinmänniska och alltid väljer till exempel mjukkokt ägg? Varför inte testa en krämig äggröra, omelett eller lyxigt pocherat ägg till helgfrukosten? Ägg hittar du här.

shutterstock_175231781

2. Toppad yoghurt

Fil eller yoghurt kan toppas med färsk frukt, bär eller varför inte lite av den där sylten som vi skröt med på Instagram förra sommaren/hösten. Färsk frukt hittar du här.

 

IMG_4652

3. Bråttom

Släng ner yoghurt, ett par delade frukter och några frysta bär i en mixer. Så har du en mättande smoothie som du kan ta med i farten. När du hällt upp din smoothie slår du i lite vatten och någon droppe diskmedel i mixerkannan och kör 20 sekunder. Skölj och du behöver inte slita med disk.

 

15288

4. Hembakat bröd

Frallor som fått jäsa i kylen över natten är underbara, en filmjölkslimpa kräver minimalt med förberedelse och scones kan man faktiskt sno ihop på några minuter.

 

shutterstock_437291044

5. Njut

Du kanske inte alltid behöver duka upp en rejäl frukost varje morgon. Det kanske till och med är bättre att göra sig en rejäl kopp kaffe och ta med en eller två frukter och sätta sig på balkongen, uteplatsen eller på en bänk på väg till jobbet. Drick ditt kaffe, sitt och njut och filura lite.

 

God morgon på dig!

Michael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s