Carbonara hela veckan

En älskad pastaklassiker som kan varieras till det oändliga. Passar lika bra som vardagsrätt som den tål att piffas upp till fest. En Carbonara funkar ALLTID!

Namnet, Pasta carbonara som egentligen betyder kolarhustruns pasta och syftar på svartpepparn på toppen som skall likna kol.

Åsikterna om vad en äkta carbonara skall innehålla går isär lite. Som det alltid gör när man pratar om en matklassiker. Det är väl det som är härligt – att rätterna lever sitt eget liv ute i köken. Alla familjer har sitt recept som lever vidare i generationer och utvecklas åt sitt håll.

Jag tycker det viktigaste är att koka pastan al dente så att den sedan kan suga åt sig bra av den goda såsen.

Hur lagar NI er Carbonara där hemma?

Välkomna in och smaka på våra varianter.

/Kristin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s