12 december

Vörtbröd är väl lite av vuxenmat? Det tar liksom lite tid att vänja sig vid smaken och att verkligen uppskatta brödet.

Vi har precis pratat om vörtbröd här i matstudion, det är fifty-fifty till gilla eller inte. Det är lite oklart vad det är som gör att hälften inte är för kan bero på själva ytan på brödet. Den söta, sega, blanka kanten. På vårt recept på vörtbröd så penslar vi inte brödet med sirap utan låter det vara rustikt.

Ikväll blir det nygräddat vörtbröd och julost till kvällsmat.

God jul

Michael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s