Så gott att man gråter

LOKALA VECKAN GÖTEBORG

Vad är det som är så gott att det kan få en vuxen man att gråta?

Egentligen är det bara 3 personer som vet, en pappa, son och ett barnbarn… fler är det inte som har tillgång till det hemliga receptet på de omtalade pepparkakorna. Göteborgs pepparkaksbageri i Göteborg har bakat de lövtunna och otroligt eftertraktade citruspepparkakorna sedan 1924.

Jul i juli

I år öppnade bageriet upp för att ta emot julbeställningar den 25 juli. Man bakar miljontals kakor och visst är det så att de kan ta slut. Pepparkakorna och historierna om hur julfirandet helt har kommit av sig på grund av att man inte lyckats komma över en burk med pepparkakor är hur många som helst.

Inga tårar i år

Du behöver inte vara en av de vuxna människor som gråtande kommit med bortförklaringar om varför de inte hunnit göra någon beställning. Eller det kanske inte riktigt sant, för även Sofia vår inköpare har satt begränsningar för hur många burkar hon tänker sälja i Göteborgsbutiken.

KLICKA PÅ BURKARNA OCH BESTÄLL
storburk mellanburk

Dessutom så innehåller pepparkakorna inga konstigheter alls – bara naturliga råvaror och smaker. Vetemjöl, socker, sirap, grädde, citronolja och kryddor.

/Michael

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s