Snabblagad, grön & ekologisk pizza

IMG_0398

Ibland envisas tid och ork med att inte vara på samma ställe som man själv är. Ofta sker det stunden där mellan jobb, dagis och middag. Det är då man får ha några bra, säkra kort att luta sig mot.

En trogen vän hemma hos oss är pizzan som bakas och äts i alla dess former. Ibland ger vi dem mycket tid, omsorg och kärlek med långjästa surdegsbottnar och sås med rökta tomater. Ibland skall det bara gå fort och innehålla ingredienser som finns hemma.

Det fina är att den trogna pizzan ställer tålmodigt upp på bägge varianterna och det brukar smaka så bra vilket som.

IMG_0383
Snabblagad vegopizza

För att det skall funka så har vi nästan alltid någon form av tunnbröd, tortillabröd eller pizzabotten hemma i skåpen. Så en bra botten som man kan toppa med ekologiska grönsaker i säsong. Snabbt, gott OCH nyttigt!

Här ovan en grön pizza på Libabröd som varken har någon sås- eller ostbas utan är penslad med olja och fylld med ekologiska godsaker som grönsaker, örter och svarta bönor.  

Nedan Mozzarellapizza på Il fornaios ekologiska surdegsbotten och pesto.

IMG_0058
Surdegspizza med mozzarella, pesto & oliver

Välkommen in i butiken där vi just nu har bra priser på MASSA ekologiska, bra varor! /Kristin

pin_white_large (1)

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s