Pepp & Uppladdningskasse

 

IMG_1961

Träningspepp till er som kom av er, inte kom igång alls eller som kutar på som bare den (lucky bastards) men kanske vill ha lite pepp ändå.

Vi har pepp till alla och framförallt har vi matpepp i form av uppladdningskassar fyllda med bra mat. Mat som stärker, fyller på, bygger upp, peppar och är god!

För okej, man behöver inte krångla till maten så mycket bara för att man tränar. Det går ganska bra att köra på ungefär som vanligt. Men det är KUL att formtoppa och gör faktiskt skillnad för både kropp och knopp. Underskatta inte styrkan av ett peppat psyke. Och är det så att ni satsar lite extra mycket på vårens löplopp – ja då gör faktiskt bra mat skillnad.

Och för alla oss andra som inte satsar helhjärtat på löpning utan kanske bara rör på oss litegrann – uppladdningskassen går hem precis lika bra hos alla.

IMG_0185

För vet du, om du tränar 30 minuter om dagen, fem dagar i veckan så kan du förlänga livet med flera år. Studier har dessutom visat att du också blir lyckligare, klarar stress bättre, sover bättre och kan koncentrera dig under längre tid om du tränar.

Och det måste faktiskt inte vara hårda intervaller, backträning eller en tråkig planka. 30 minuters rörelse om dagen kan vara många olika saker, den måste inte ens vara sammanhängande utan bara vi rör på oss. Det kan vara en promenad, cykeltur, trappor eller att dammsuga.

All rörelse som får pulsen att öka lite räknas och går direkt in på måbra-kontot. Så spring, jogga, hoppa, dansa, dammsug och ät gott!

Pepp på er!

pin_white_large (1)

Välkommen in till våra Matkassar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s