Barnkassen is back

IMG_2594

En kasse till hela familjen som skall vara lättlagad, färgglad, rolig, utan krusiduller och viktigast av allt – GOD!

En kasse som skall verka som en hjälpande hand till vardagspusslande småbarnsfamiljer.  Alla vi som känner att det här med att flanera i en matbutik med barn och lågt blodsocker inte är lika rofyllt som man skulle önska. Sen när man väl fått hem allt och alla finns det inte heller så mycket tid att lägga på själva matlagningen. Så enkla recept med snälla smaker.

Har man tid och lust så kan man naturligtvis utöka rätterna med ännu mer smak. Alla rätter är formbara och du byter enkelt ut ingredienser efter vad just er familj tycker om eller vad som redan fanns hemma i er kyl. Ni kan även anpassa om ni vill ha ännu mer av eko, krav eller kanske mindre laktos och gluten. Det är bara att stryka och ändra i inköpslistan.

Här ovan och nedan, en barnfavorit hemma hos oss – Äggburgaren! En bra rätt där alla i familjen kan montera ihop sin egen burgare. Barnen får själva bestämma och plötsligt äter de saker som de vanligtvis inte alls vill smaka på.

Bibbi på bilden gillar exempelvis sin burgare med banan, leverpastej och ägg. Vi har inte tagit med det i receptet – men testa gärna om ni vill:)

/Kristin

IMG_1254

Välkommen in till alla våra MATKASSAR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s