30 mars vi levererar vår 500.000:e order | Foto: Michael Krantz

Det här måste vi fira

Göteborg, onsdag 30 mars och det regnar när den orange bilen sakta rullar ner för Vallgatan. Framme vid Korsgatan är det dags att leverera.

Irfan Kareem som är chaufför försvinner in i lastutrymmet och har på någon minut plockat ihop vad som ska med. Han har stenkoll, allt kontrolleras och bockas av. Portkoden har han memorerat och vi tar trapporna upp en våning och ringer på dörren.

Marika Skantze, Office Manager på Football Addict AB | Foto: Michael Krantz
Marika Skantze, Office Manager på Football Addict AB | Foto: Michael Krantz

Ordernummer 500.000

Väl inne hos Marika Skantze, Office Manager på Football Addicts AB är det dags att överlämna vasen och blommorna. Hon har lyckats pricka in Mat.ses halvmiljonte order och något vi självklart vill uppmärksamma.

Marika har fullt upp med att förbereda dagens frukost till de anställda och är grymt nöjd över att kunna beställa varorna på nätet. Särskilt just nu när ena handen är skadad och självklart är det en fotbollsskada (väggar kan vara riktigt hårda).

–Vi har handlat av Mat.se i tre år och är väldigt nöjda, berättar hon. Det är ju perfekt att kunna få leverans på morgonen.

Football Addicts arbetar med en app som ger dig live-resultat och nyheter från över 400 fotbollsligor runt om i världen. Det låter som en ganska enkel grej, eller? frågar jag.

–Absolut inte, svarar Marika och vet nog inte riktigt hur hon ska tolka min fråga.

–Jag menar att det är en bra affärsidé och den är enkel att förstå, men det klart att det krävs en hel del för att få allt att fungera, fortsätter jag.

Vi är 28 personer som arbetar på företaget, ett par i Stockholm och på andra ställen men de flesta i Göteborg. Kontoret är imponerande med sina tre våningar. På första våning en köksdel och nöjesdel med Futchi (blandning mellan fotboll och squash) och Shuffleboard. När vi kommer till den mer seriösa andravåningen där det finns skrivbord, mötesrum men även ett matchrum där tv-sändningar kan följas på storbildsskärm från terrassliknande soffor eller bollhav.

Det börjar bli dags att servera frukosten och när jag tackar för mig tänker jag att fotboll kanske är något för mig också.

/Michael Krantz

badge_medium-handla_360

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s