Bråda tider!

Alltså… jag är inte säker på att alla riktigt förstår hur körigt det är just nu. Om Tomten har det jäktigt i december så är det ingenting mot hur det är för bagarna just nu.

Om alla hade varit lika traditionsbundna runt semlor som vid jul hade det kanske varit lite enklare. Men nu vill vi ju käka semlor från juldagen fram till mitten av februari. Det är ju inte bara tillgängligheten som ska hållas uppe, det ska också helst dyka upp nya varianter.

IMG_4751.jpg

Vad sägs om årets? Baconsemla? Guldsemla? Semmelpudding?

Här är en bild på allas vår Kristin Johansson som genomgått en semmelbagarutbildning hos Lilla Bageriet i Frufällan bara för att säkra upp tillgängligheten.

Köp dina semlor på Mat.se eller baka någon av varianterna från receptbanken.

IMG_7962
Malin Jagetun visar Kristin hur man får fin höjd och släta bullar.
IMG_7966-2
Toppa med florsocker!

Koka en kopp kaffe – njut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s