God Morgon Välling

IMG_3993

Ibland får jag och Michael extra roliga uppdrag i Matstudion, som exempelvis att hitta på recept åt våra leverantörer. Ibland är det lättjobbade produkter som mest behöver lite variation och ibland är det produkter som kräver lite extra.

IMG_3984
Varm nyponvälling

Oftast är det dock inte så svårt utan det räcker med att gå lite utanför boxen så hittar man något nytt och kul. För produkten är sällan det knepiga. Den har oftast en väldigt massa mer användningsområden än vad vi vill tro. Nope. Det handlar mer om att övertyga oss konsumenter. Att våga testa, prova och mitt favoritord – floyda. Det kanske viktigaste av allt i köket. 

IMG_3960
Godmorgon pannkakor

Alla bilder här kommer från ett sådant uppdrag och om ni klickar på bilderna så kommer ni vidare till recepten. Det är produkten God Morgon Välling som är i fokus, alltså välling för vuxna magar. Den fungerar även på barnmagar kan jag intyga, men det är att den vänder sig till vuxna magar som brukar behöva förtydligas.

Välling är något många av oss rynkar på näsan åt, och verkligen har placerat i ett fack. Fast det är faktiskt en väldigt bra produkt, och prisvärd om man ser till näringsinnehåll. Ett jättebra sätt att berika frukost, mellanmål och även bra återhämtning efter ett gott träningspass.

En produkt som går mycket i linje med vad vi konsumenter efterfrågar just nu. Naturlig, nyttig, snäll för magen och perfekt att göra snabba mellislösningar på.

IMG_3980
Varm blåbärsvälling
IMG_4018
Dessertpannkaka med banan och choklad
IMG_6071
Övernatten gröt
IMG_8954
Chiapudding
IMG_9055
Godmorgon bröd
IMG_6062
Potatissoppa
IMG_3966
Smooties

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s