Njut av en skön grön valborgsbuffé

Grön skön valborgsbuffé

Runtom i Sverige så firas valborg på olika sätt, med eldar och smällare för att skrämma häxor. Ett enormt studenttåg genom Göteborg och sång och mösspåtagning på Skansen i Stockholm.

Oavsett hur du väljer att fira valborg och första maj så behöver vi ju äta, eller hur?

Vi vill slå ett slag för vegetariskt och har lagat en buffé på de första primörerna som fått sällskap av förra årets bär och grönsaker. Klicka på bilderna nedan för att se recepten.

Svamptoast Bär med italiensk maräng Färsk vitkålssallad

Potatissallad med sting Ugnsbakad rödlök IMG_0258

Krämig majssalsa Spenat & fetaostsalladNöt- & kikärtsröra

Kom ihåg
Det spelar ingen roll hur duktiga vi är på sommaren och hösten när vi skryter om all svamp vi torkat och alla bär vi plockat – om vi aldrig använder dem!

Smakpanelen ger tummen upp!

Smakpanelen ger tummen upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s