Lussebak, leverpastej och systemkameraselfies

I matstudion laddar vi inför julen för fullt, det bakas och lagas mat så det står härliga. Doften av saffran, pepparkakor och glögg har spridit sig i kontorets korridorer och ställt till det lite med fokus. I år har Michael och Kristin gått all in och lagar all julmaten, eller i alla falla väldigt mycket, från grunden. Vi pratar sylta, leverpastej, ekologisk pepparkaksdeg, ja, för att nämna några, och lussekatter såklart!

IMG_4625Kristin fick leverpastej på sin lott, och Michael fick till uppgift att svänga ihop en rullsylta.

IMG_4620 ”Vevar du så matar jag?” It takes two to make leverpastej, från grunden. Att få till köttet till leverpastejen visade sig vara lite knepigare än man kanske kunde tro. Skam den som ger sig.

IMG_4617 Mitt i lussebaket tog de en liten paus när Michael visade Kristin hur man tar en äkta systemkameraselfie. Längst ner visar ett proffs hur man gör.

IMG_4614 Liljor och kusar med smak av saffran och apelsin.

IMG_4615

IMG_4613IMG_4600Michael tog selfien till en helt ny nivå när han dukade upp hela sin proffsfotoutrustning. Jag menar, ska man  göra något ska man göra det på riktigt.

//Josefine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s