Kan vi plocka smartare och snabbare?

Michael, vår kock, fotograf, bloggare, redaktör, ja han är en allkonstnär. Han vrider och vänder på saker och ting. Funderar och kommer på briljanta lösningar. En dag när han var nere på lagret för att testa plocket muttrade han lite, men gick sin rutt, ställde sin order snyggt och prydligt för utlastning. Sedan var det in på kammaren. Efter några timmar kom han ut med rufsigt hår och ett stillsamt leende. ”Jag åker till Stockholm i morgon” sa han och svepte iväg. Vad han gjorde i Stockholm ser ni här. Luta er tillbaka och njut.

2 reaktioner till “Kan vi plocka smartare och snabbare?

  1. Michael Krantz

    Precis… exakt så här var det. Evigt tacksam att du försökt ge mig lite actionkänsla i produktionen – ljudmattan är lite Miami Vice, synd bara att Sonny Crockett ser lite stel ut.

  2. Håkan

    Kul att man äntligen kan handla mat på nätet igen! Jag kommer absolut att använda er tjänst. Senast i Gbg var 1998 då LL:s och Willys hade den tjänsten.
    Dock är det inte någon större utveckling som skett på 14 år när jag ser webbsidan. Problemet är att den ser ut som vilken sida för sällanköpshandel som helst. Era kunder borde kunna handla varje eller varannan vecka hos er. Då krävs att den är betydligt effektivare. Jag tänkte på detta redan för 14 år sedan och ser två olika typer av upplägg som ni skulle kunna använda. Jag tror att man kan korta tiden till ca en femtedel för era kunder att göra sina inköp. Det tror jag är en viktig faktor för att ni ska lyckas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s