Euphoria

Den känslan när man får bekräftelse på att teorierna funkar i praktiken kan bara beskrivas med ett ord – eufori!

Hur är det möjligt

Timmarna, dagarna, veckorna av planering, programmering, testning, justering är nästintill oräkneliga. Vi som inte varit aktivt delaktiga i själva knackandet och hackandet är så grymt imponerade. Ett system där tankar blir inköp, inleveranser och plockplatser med en överlägsen precision.

it’s going u-u-u-u-u-u-up

För oss som inte har en chans att förstå informationen på skärmarna hos programmeringsdepartementet känns det tryggt att ändå kunna hjälpa till. Deras datorer spottar nämligen ut etiketter med en rasande takt och dessa ska upp på hyllkanterna.

Man kan likna kontoret vid ett bisamhälle där programmerarna är drönare och vi andra är arbetsbin som mäter och fäster etiketterna på hyllorna.

I bisamhället behövs alla, inte minst en drottning. Vi (Josefin och jag) drömmer just nu om att Loreen är vår drottning och kommer underhålla på invigningsfesten, men förmodligen är väl hon lite upptagen och uppbokad. Så vi får väl försöka hitta ersättare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s