Norra Europas snyggaste lager?

Lördag morgon och drygt en vecka kvar till först leveransen rullar ut från vårt lager i anrika Pripps bryggeri. Det har genomgått en förvandling från en övergiven ölproduktionshall till fantastiskt fräscht lager för mat. Sobert grått golv, som får liv av de inlackade sandkornen. Kyl & frysen är ett kubistisk konstverk. De galvade hyllorna ger en känsla av tysk ordning & reda. Det blir riktigt bra. Själv skulle jag helt klart utnämna det till norra Europas snyggaste och effektivaste lager.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s