Ett minne blott?

Var och handlade idag (än så länge en nödvändighet) och slogs av tanken: Hur kommer det att gå för alla kundvagnstillverkare i framtiden? De kommer säkert att anpassa sig till nya tider med nya köpbeteenden via nätet och hemleverans. Fantastikst nog finns det eldsjälar och en blogg om just detta: kundvagnsspaning. Här är skälet till varför: Kundvagnen är en av de starkaste, kanske den starkaste, symbolen för komsumtionssamhället av idag. Oavsett vår inställning till konsumtionssamhället tycker vi att en sådan stark symbol ska få en egen hobby – kundvagnsspaning.

Nätet är fantastiskt och framtiden spännande

Allt gott,
Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s